Selectie 360 graden foto's

360° fotografie voor uw virtuele rondleiding

360 graden fotografie is een onderscheidende manier van fotograferen, waarbij alle aanzichten samenkomen in één foto. Ideaal voor het creëren van sfeer op afstand. Geef uw bezoekers bijvoorbeeld een kijkje in uw bedrijf.

Wat is een 360 graden foto?

Een 360 graden foto is een interactieve foto, waarbij u zelf bepaalt in welke richting u kijkt. Door met de muis op de pijltjes onderaan de foto te klikken, verandert u uw kijkrichting. Hierdoor kunt u eenvoudig naar links, rechts, omhoog en omlaag kijken, waardoor het lijkt alsof u zich midden in de gefotografeerde ruimte bevindt.

Een 360 graden foto bezorgt u meerwaarde!

Iedere ruimte is uniek. Voor Wiwi een uitdaging om deze zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wij leveren uw foto’s in de hoogste kwaliteit af, waarbij u kunt navigeren naar links, rechts, boven en onder. Wilt u meerdere ruimtes laten fotograferen?  Wij kunnen hier kosteloos een prachtige virtuele rondleiding van maken.

Gebruiksvriendelijk voor iPad en iPhone

De 360 graden foto kunnen wij eenvoudig toevoegen aan uw website. Tegenwoordig bezoeken veel mensen uw website via hun iPhone of iPad. Wij houden hier rekening mee en zorgen ervoor dat de 360 graden foto’s altijd goed zichtbaar zijn.

Virtuele rondleiding

Door meerdere foto’s te koppelen, ontstaat er een virtuele rondleiding. Op deze manier kunt u direct naar de volgende ruimte navigeren, waardoor het lijkt alsof u een complete rondleiding krijgt. Het koppelen van de foto’s naar een virtuele rondleiding verzorgen wij kosteloos!

Specifieke wensen?

Heeft u specifieke wensen, dan horen wij dat graag! Er zijn genoeg mogelijkheden zoals het toevoegen van zogenoemde hotspots met extra informatie in de vorm van tekst, afbeeldingen, muziek en links naar externe websites. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Prijzen

De eerste 360 graden foto bedraagt:

€ 95,-

Elke hierop volgende 360 graden foto bedraagt:

€ 65,-

Reiskosten bedragen:

€ 0,35 per km

Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB