Recent Project

Van visitekaartje tot complete huisstijl

Zelf niet helemaal thuis in het ontwerpen? Bij ons staan diverse grafisch ontwerpers klaar die u graag verder helpen. U krijgt hier gegarandeerd een innovatief en creatief design voor terug. Wiwi ontwerpt logo’s, huisstijlen en websites.

Drukwerk, oftewel grafisch ontwerp, is het gezicht van uw bedrijf. Weet u al welk gevoel u hiermee wilt oproepen? Past de vormgeving bij uw doelgroep? Dit zijn dingen waar wij graag rekening mee houden. Wij nemen graag de tijd om samen met u de juiste sfeer neer te zetten.

Drukwerk voor kwaliteit en uitstraling

Wiwi heeft ervaring met logo’s, huisstijlen, brochures en flyers. Ruim vijf jaar ervaring leert ons dat geen enkel project hetzelfde is. Graag gaan wij de uitdaging aan om iedere keer weer een onderscheidend ontwerp neer te zetten. Zowel grote als kleine projecten krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Ons professionele team zorgt voor een uitnodigend en succesvol resultaat.  

Logo

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw bedrijfsidentiteit. Onze professionele ontwerpers maken unieke, eigentijdse logo’s. Standaardontwerpen komt u bij ons niet tegen. Wel kunt u rekenen op een snelle service voor een goede prijs. We nemen uw wensen en eisen door en starten vervolgens met schetsen. U ontvangt het logo-ontwerp in diverse drukklare formaten.

Visitekaartje

Inmiddels niet meer weg te denken: visitekaartjes. U gebruikt ze om uw handdruk achter te laten bij potentiële klanten. Toch zijn visitekaartjes vaak verouderd en komen ze niet overeen met de complete huisstijl van een bedrijf. Zonde! Wiwi ontwikkelt graag opvallende, indrukwekkende visitekaartjes. Zo laat u de juiste indruk achter tijdens het netwerken. 

A4 briefpapier

Een herkenbaar en aansprekend design wekt vertrouwen op bij klanten. Wanneer u grafische vormgeving op de juiste manier inzet, levert dit u klanten op. De uitstraling van uw bedrijf is kostbaar. Wiwi Websolutions werkt in alle gewenste stijlen en zorgt voor een professioneel uiterlijk.

Enveloppen

Ook enveloppen behoren tot één van de vele mogelijkheden. Wij zorgen dat uw enveloppen passen bij uw briefpapier en bedrijfslogo. Kortom: volledig afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf. Heeft u nog geen logo? Dit kunnen wij uiteraard ook voor u ontwerpen.

Complete huisstijl

Liever in één keer klaar? Wij bieden een complete huisstijl aan met logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Wel zo makkelijk. U bent verzekerd van een passend en uniek grafisch ontwerp. Uw klanten zullen onder de indruk zijn. 

Heeft u al een logo?

Het kan voorkomen dat u al een logo heeft laten maken en alleen toe bent aan nieuwe visitekaartjes of briefpapier. Natuurlijk hebben wij hier rekening mee gehouden. U betaalt in dit geval alleen voor de drukkosten. Zo kunt u altijd nieuwe producten bij laten drukken.


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB