Referenties Opdrachtgevers

Selectie hoogtefoto's

Hoogtefotografie zorgt voor een uniek perspectief

Meer uit een foto halen? Hoogtefotografie biedt een andere blik op uw huis of bedrijfspand. Ideaal om de verkoop van uw huis te versnellen.

Een hoogtefoto laat een ander perspectief zien waarbij heggen, bomen en muren niet in de weg staan. Een unieke luchtfoto in hoge kwaliteit. Wiwi werkt met een 15 meter hoge telescoopmast en radiografisch bestuurbare camera. Vanaf de grond regisseren wij de foto’s, eventueel samen met u. Uitstekend geschikt voor de presentatie van onroerend goed via internet.

Hoogtefotografie

Ons hoogtefotosysteem maakt het mogelijk een unieke luchtfoto vanaf de grond te maken, wij noemen dat een 'hoogtefoto'. Een voordeel van hoogtefotografie is dat een hoogtefoto een ruimtelijk effect creëert waardoor de kijker een beter beeld krijgt van het object. Een normale foto laat vaak een saai en plat beeld zien, waarbij bomen, heggen of afscheidingen in de weg staan. Met een hoogtefoto kan de kijker een beter overzicht van het object in zijn directe omgeving krijgen, zonder obstakels.

Hoogtefotografie voor makelaar

Bent u een makelaar of huiseigenaar en wilt u uw vastgoedobject extra onder de aandacht brengen? Onze hoogtefoto’s geven vastgoed op een unieke manier weer. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en hebben ervaring met verschillende makelaardijen. Wilt u meerdere hoogtefoto’s laten maken? Vraag naar onze speciale scherpe tarieven.

Praktisch statief

De juiste opstelplek is bepalend voor de kwaliteit van uw hoogtefoto. Daarom werken wij met een makkelijk verplaatsbaar statief. Op deze manier is het mogelijk hoogtefoto's te maken waar u maar wilt: midden in de stad, langs een snelweg of in uw achtertuin.

Hoogtefoto Techniek

Op de bijna 15 meter hoge telescoopmast is een radiografisch bestuurbare digitale camera gemonteerd. De opname kan door middel van een tv-monitor op grond geregisseerd worden.

Werkwijze

Wij komen op een afgesproken plaats en tijdstip bij u langs om uw hoogtefoto's te maken. Indien gewenst, kunt u meekijken op onze tv-monitor en bent u regisseur van uw eigen foto's. U hoeft niet per opname te betalen, wij maken diverse foto's op verschillende hoogtes en indien nodig andere posities.

Nadat de foto's zijn gemaakt, zullen wij deze digitaal aanleveren. Opdrachten worden uitgevoerd onder voorwaarde van goede weersomstandigheden.

Afdrukmogelijkheden

Wij bieden u voor een meerprijs diverse afdruk- en inlijst mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Prijzen

De eerste hoogtefoto bedraagt:

€ 85,-

Elke hierop volgende hoogtefoto bedraagt:

€ 65,-

Reiskosten bedragen:

€ 0,35 per km

Bovenstaande prijzen zijn excl. BTW


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB