Recent Project

Webdesign met de juiste uitstraling.

Wilt u een website waar bezoekers vinden wat zij zoeken? Innovatief design en professionele kwaliteit dragen hieraan bij. De eerste indruk telt. Samen met u zorgen wij dat deze verpletterend is.

Onderscheidend webdesign

U wilt natuurlijk dat de bezoekers van uw website terugkomen. Om hiervoor te zorgen houden wij rekening met een aantal beslissende factoren. Onze creatieve designers ontwerpen een passend concept op maat. Hierbij houden wij rekening met uw huidige huisstijl en bedrijfsidentiteit. Kortom: uw webdesign weerspiegelt de identiteit van uw bedrijf.

Eigen beheersysteem (CMS)

Hoe werkt dat eigenlijk? Wiwi werkt met een eigen beheersysteem. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk aanpassingen maken op uw website. Wij blijven dit systeem doorontwikkelen, voor optimale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Innovatief en spraakmakend webdesign

Weet u al wat u op uw website wilt laten zien? Geen probleem, dit kan gemakkelijk op de site worden geplaatst. Mocht u hier echter nog niet over uit zijn, schieten we u te hulp. Wiwi heeft voldoende expertise in huis om dit voor u te organiseren. Onze fotografen kunnen uw website van unieke sfeerimpressies voorzien. Geen zin om zelf teksten te schrijven? Wij hebben tekstschrijvers in huis die dit onder handen kunnen nemen. Wilt u dat zoekmachines de weg naar uw site goed kunnen vinden? Ook hier zijn wij in thuis. 


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB