Recent Project

Webdevelopment op maat gemaakt.

Specifieke wensen? Een maatwerk internetoplossing nodig? Voor onze professionals is niets te gek. Webdevelopment is één van onze specialiteiten. Samen met u werken we aan een maatwerk internetoplossing.

Webdevelopment speciaal voor u ontwikkeld

Eerst bekijken we alle opties en mogelijkheden. We vertalen uw specifieke wensen naar ontwerp en techniek. Onze jarenlange ervaring leert ons dat wij alles kunnen maken: van eenvoudige website tot complexe webshop-applicaties.

Weten wat u krijgt

Gedurende het project houden wij u op de hoogte. Bovendien staan wij altijd voor u klaar. Onze programmeurs betrekken u bij het bouwproces, zodat algehele overeenstemming met uw wensen plaatsvindt. Wiwi houdt van structuur, daarom werken wij met projectmanagement software. Zo weet u waar u aan toe bent. In iedere afzonderlijke projectfase vindt terugkoppeling plaats. U heeft altijd de mogelijkheid aanpassingen aan te dragen.  

Communicatie en techniek komen samen

Webdevelopment is een brede term waarmee u alle kanten op kunt. Uw ideeën zetten wij om technische specificaties. Vervolgens maken wij hier wireframes van. Dit kunt u zien als het fundament van uw webapplicatie. Wanneer alles op papier staat en u bent tevreden, gaan wij direct aan de slag.

Wellicht ook interessant voor u:


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB