Een webshop beginnen

Wil je een webshop laten maken bij Wiwi? Van start-ups tot mkb’er of multinational: wij zijn er voor iedereen! Wij maken professionele webshops op maat voor elke organisatie. Daarin bekijken we samen wat het beste bij jouw organisatie past!

invoice-concept-2-illustration

Wat kost een webshop?

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Vergelijk het met kopen van een auto: wat kost een auto? Dat is afhankelijk van jouw wensen. Ditzelfde geldt voor een webshop. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om jouw idee te bespreken en persoonlijk kennis te maken; we denken namelijk graag met je mee! Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte
coffee-break-concept-illustration

Alles onder één dak!

Wij regelen alles! We ontwerpen en bouwen je webshop, we registreren een unieke domeinnaam, zorgen voor de webhosting, veiligheid, updates en back-ups. Ook registreren we e-mailadressen gekoppeld aan jouw domeinnaam. Daarnaast is telefonische support inbegrepen. Wil je meer met je webshop?

Een nieuwe webshop, daar komt het volgende bij kijken:

Er zijn verschillende manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. Afhankelijk van de grootte van het project adviseren wij graag over de juiste strategie. Wij geven advies over content, onderscheidende zoekwoorden, de structuur van de webshop en denken vanuit de gebruiker. Wij denken na over de toekomst: groeit jouw organisatie? Dan groeien wij mee!

Wij bieden alle mogelijkheden om koppelingen te maken met diverse betaalkoppelingen, de voorraad te beheren en orders te bekijken, bewerken en verzenden.

Gevonden worden door je doelgroep? Met onze ervaring versterken wij jouw positie in online zoekmachines. Samen kijken we hoe we dit gaan realiseren. We geven graag persoonlijk advies!

Maak het de webshopbezoeker zo makkelijk mogelijk: een goede vormgeving zorgt voor betere verkoop. Wij ontwerpen het! Onze vormgever is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en heeft ontwerpen gemaakt voor tal van organisaties uit verschillende branches.

Om makkelijk aanpassingen te kunnen doen, koppelen we de website aan een beheersysteem. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij het ideale beheersysteem. We werken met een WordPress beheersysteem, maar hebben ook een eigen beheersysteem, waardoor we alle wensen kunnen realiseren. Na oplevering van de website geven we een uitleg, zodat je zelf aan de slag kunt!