Huidige webshop vernieuwen

Wil je graag je webshop vernieuwen, maar weet je niet waar te beginnen? Elke organisatie is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak! Wij geven graag persoonlijk advies.

Profiteer van ruim 16 jaar ervaring

Je wilt geen nieuwe webshop, maar je huidige webshop uitbreiden of verbeteren? Met ruim 16 jaar ervaring brengen wij de verbeterpunten voor je in kaart. Afhankelijk van jouw gestelde doelen adviseren wij over de juiste aanpak.

Vrijblijvende offerte
analysis-concept-illustration

Alle mogelijkheden op een rij:

Wist je dat 70% van de webshopbezoekers de website opent op een smartphone? Wij zorgen ervoor dat jouw webshop ook goed getoond wordt op tablet en mobiel. Daarnaast zorgt een responsive website voor een hogere vindbaarheid in Google. Je webshop tonen in een app?

De klant is koning. Daarom is de gebruiksvriendelijkheid van de webshop erg belangrijk. Onze vormgever kijkt welke aanpassingen er nodig zijn om de website gebruiksvriendelijker te maken. Zo kijkt hij bijvoorbeeld of de navigatiestructuur duidelijk genoeg is en of de route die een klant aflegt versoepeld kan worden.

25% van de websitebezoekers verlaat de website als het laden langer duurt dan vier seconden. Daarom is het van belang dat de webshop optimaal werkt. Elke seconde telt!

Is jouw webshop toe aan een nieuwe vormgeving? Iedere webshop verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich razendsnel! Onze vormgever ontwerpt een nieuwe vormgeving dat past bij de organisatie.

Tevreden over jouw webshop, maar wil je graag uitbreiden? Met bijvoorbeeld een meertalige webshop of een uitbreiding van je producten? Wij kijken wat er mogelijk is binnen de huidige website en beheersysteem en adviseren graag!