Huidige webshop vernieuwen

Wil je graag je webshop vernieuwen, maar weet je niet waar te beginnen? Elke organisatie is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak! Wij geven graag persoonlijk advies.

analysis-concept-illustration

Waarom het belangrijk is om je webshop te vernieuwen

In de snel veranderende wereld van e-commerce is het vernieuwen van je webshop cruciaal om relevant te blijven. Regelmatige updates zorgen ervoor dat je niet alleen aan de verwachtingen van je klanten voldoet, maar deze zelfs overtreft. Met de voortdurende evolutie van technologieën en consumentengedrag biedt het vernieuwen van je webshop niet alleen een modernere uitstraling, maar ook de mogelijkheid om de nieuwste functionaliteiten te integreren. Dit verbetert de gebruikerservaring en versterkt je merkidentiteit, terwijl het tegelijkertijd je SEO-prestaties en conversieratio’s verhoogt.

Bij Wiwi Websolutions begrijpen we het belang van een actuele webshop en staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van je vernieuwingsdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte
programming-concept-illustration

Het verbeteren van veiligheid, snelheid en de gebruiksvriendelijkheid

Wil je jouw huidige webshop verbeteren op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid? Bij Wiwi Websolutions zorgen we voor een grondige upgrade die deze cruciale aspecten aanpakt.

Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals HTTPS-implementatie, firewalls en malware detectie, versterken we de veiligheid van je webshop, waardoor deze beschermd is tegen cyberaanvallen en gegevenslekken.

Daarnaast richten we ons op het optimaliseren van de laadsnelheid door middel van caching, compressie en optimalisatie van afbeeldingen en code. Dit zorgt voor een snellere gebruikerservaring en verbetert de positie van je webshop in zoekmachineresultaten.

Tot slot streven we naar een verbeterde gebruiksvriendelijkheid door middel van een intuïtieve interface, geoptimaliseerde navigatie en gestroomlijnde checkout-processen. We zorgen ervoor dat jouw webshop voldoet aan de verwachtingen van je klanten en gemakkelijk te gebruiken is op alle apparaten.

woocommerce-webshop

Webshop overzetten naar WooCommerce

Wij begrijpen we dat het migreren van een bestaande webshop naar WooCommerce een complex proces kan zijn dat specifieke technische kennis vereist. Ons team van ervaren WooCommerce ontwikkelaars staat klaar om deze overgang naadloos te realiseren.

We beginnen met een analyse van je huidige webshop, waarbij we de technische architectuur, databasestructuur en benodigde functionaliteiten in kaart brengen. Vervolgens stellen we een gedetailleerd migratieplan op, waarin we de stappen definiëren om de overgang naar WooCommerce soepel te laten verlopen.

Tijdens de migratie zullen we de nodige gegevens zoals producten, categorieën, klantinformatie en bestellingen nauwkeurig overzetten naar het WooCommerce-platform. Dit omvat ook het aanpassen van databasestructuren en integratie van eventuele maatwerkfunctionaliteiten.

Bovendien implementeren we tijdens de migratie geavanceerde beveiligingsmaatregelen en optimalisaties om ervoor te zorgen dat je nieuwe WooCommerce-webshop voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en optimale prestaties levert.

Klaar om de kracht van WooCommerce te benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons ervaren team je helpen bij een vlekkeloze migratie van je bestaande webshop naar het robuuste WooCommerce-platform.

Veel gestelde vragen over het vernieuwen van uw huidige webshop

Wist je dat 70% van de webshopbezoekers de website opent op een smartphone? Wij zorgen ervoor dat jouw webshop ook goed getoond wordt op tablet en mobiel. Daarnaast zorgt een responsive website voor een hogere vindbaarheid in Google. Je webshop tonen in een app?

De klant is koning. Daarom is de gebruiksvriendelijkheid van de webshop erg belangrijk. Onze vormgever kijkt welke aanpassingen er nodig zijn om de website gebruiksvriendelijker te maken. Zo kijkt hij bijvoorbeeld of de navigatiestructuur duidelijk genoeg is en of de route die een klant aflegt versoepeld kan worden.

25% van de websitebezoekers verlaat de website als het laden langer duurt dan vier seconden. Daarom is het van belang dat de webshop optimaal werkt. Elke seconde telt!

Is jouw webshop toe aan een nieuwe vormgeving? Iedere webshop verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich razendsnel! Onze vormgever ontwerpt een nieuwe vormgeving dat past bij de organisatie.

Tevreden over jouw webshop, maar wil je graag uitbreiden? Met bijvoorbeeld een meertalige webshop of een uitbreiding van je producten? Wij kijken wat er mogelijk is binnen de huidige website en beheersysteem en adviseren graag!