WooCommerce webshop laten maken

Een nieuwe WooCommerce webshop laten maken waar je 100% eigenaar van bent en eenvoudig kunt beheren!

coffee-break-concept-illustration

Waarom kiezen voor WooCommerce als beheersysteem voor je nieuwe webshop?

Wanneer je een nieuwe webshop hebt laten maken, is het essentieel dat je deze gemakkelijk zelf kunt beheren, met zo min mogelijk afhankelijkheid van anderen. Daarom kiezen wij voor het meest gebruikte beheersysteem, WordPress, met de krachtige WooCommerce-plugin. Dit open-source project is kosteloos en biedt standaard integratie van de meest voorkomende functionaliteiten, of deze zijn beschikbaar via plug-ins. Bovendien biedt WordPress een gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig beheersysteem, dat voortdurend wordt bijgewerkt door een grote groep programmeurs.

Door gebruik te maken van deze uitstekende webshopoplossing, kunnen we jouw webshop met onze expertise sneller, veiliger en duurzamer maken, waardoor je een voorsprong hebt op online succes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
design-community-concept-illustration

Huisstijl integratie

Wil je een unieke WooCommerce webshop laten maken die je merk perfect vertegenwoordigt? Wij begrijpen het belang van een consistente uitstraling en zorgen ervoor dat jouw huisstijl naadloos wordt geïntegreerd in WooCommerce, van kleurenpalet tot logo. Samen creëren we een webwinkel die niet alleen verkoopt, maar ook echt aansluit bij je huisstijl en doelgroep.

We bieden diverse oplossingen aan voor het ontwerpen en implementeren van grafische vormgeving in je nieuwe WooCommerce webshop. Voor een budgetvriendelijke vormgevingsoplossing kun je kiezen uit een van onze gebruiksvriendelijke WooCommerce Bootstrap-thema’s, die we efficiënt op maat kunnen aanpassen naar jouw wensen. Wil je echter een volledig op maat gemaakt WooCommerce-thema en je huisstijl professionaliseren? Dan brengen we je graag in contact met een van onze professionele vormgevers. Met andere woorden, wat je wensen ook zijn, we verzorgen de perfecte vormgeving voor jouw WooCommerce webshop.

Laat ons je huisstijl wensen weten
Producten en orders beheren

Producten en orders beheren

Met WooCommerce is het beheer van producten en orders moeiteloos. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen, bestaande aan te passen en voorraadniveaus bij te houden. Je kunt orders gemakkelijk bekijken, volgen en verwerken, ongeacht de omvang van je winkel. Van kleine winkels tot grote ondernemingen, WooCommerce biedt de tools die je nodig hebt om je webwinkel efficiënt te beheren.

Daarnaast kun je met WooCommerce ook andere aspecten van je nieuwe webwinkel beheren, zoals verzendopties en belastinginstellingen. Of je nu lokale bezorging aanbiedt of wereldwijde verzendingen verwerkt, WooCommerce biedt flexibele opties die aansluiten bij jouw bedrijfsmodel en de behoeften van je klanten.

Kortom, met WooCommerce heb je alles wat je nodig hebt om je webwinkel succesvol te beheren en te laten groeien. Het biedt niet alleen de tools om producten en orders efficiënt te beheren, maar ook om andere belangrijke aspecten van je webwinkel te optimaliseren en aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

user-flow-concept-illustration

WooCommerce API koppelingen

WooCommerce API-koppelingen bieden integratiemogelijkheden om je nieuw gemaakte WooCommerce webshop te verbinden met andere systemen.

De drie meest voorkomende koppelingen zijn:

  1. betalingsproviders
  2. verzendingsdiensten
  3. boekhoudprogramma’s

Met deze koppelingen kun je betalingen verwerken, verzendingen automatiseren en webshoporders automatisch in de boekhouding laten verwerken. Door gebruik te maken van deze API-koppelingen optimaliseer je je e-commerceprocessen en verhoog je de efficiëntie van je webshop.

invoice-concept-illustration

Wat kost het laten maken van een WooCommerce webshop?

Er zijn veel mogelijkheden voor het laten maken van jouw nieuwe WooCommerce webshop. Met het toevoegen van een betaalmogelijkheid op je website, creëer je eigenlijk al een webshop. Daarom bieden wij webshoppakketten aan die perfect aansluiten op jouw behoeften. Of je nu al een website hebt en deze wilt uitbreiden met een webwinkel, of op zoek bent naar een geheel nieuwe webshop; wij hebben de oplossing voor jou. Kies uit onze standaard templates voor een snelle start, of laat ons een volledig op maat gemaakte WooCommerce webshop voor je ontwikkelen. Vergelijk de mogelijkheden via de onderstaande link en vind de perfecte webshopoplossing die bij jou past.

Webshop prijzen
cloud-hosting-concept-illustration-pakketen-large

Snelle WooCommerce hosting

Ontdek onze snelle WooCommerce-hosting, volledig geoptimaliseerd voor jouw nieuwe webshop. Met ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid zorgen we ervoor dat je klanten een naadloze winkelervaring hebben, waarbij ze moeiteloos door je producten kunnen bladeren en snel kunnen afrekenen.

Laat de technische zorgen aan ons over, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je online bedrijf. Onze hostinginfrastructuur is speciaal ontworpen om aan de unieke eisen van WooCommerce te voldoen, waardoor je kunt profiteren van geoptimaliseerde prestaties en betrouwbare uptime.

All-in online pakket prijzen
code-typing-concept-illustration

Samenwerken met een WooCommerce specialist

Bij Wiwi Websolutions begrijpen we het belang van een betrouwbare partner bij het bouwen van jouw WooCommerce webshop. Als specialisten in het vak bieden we de perfecte mix van zelfstandigheid en technische ondersteuning.

Je hebt bij ons de vrijheid om zelf veel te doen, maar kunt altijd terugvallen op onze technische expertise wanneer nodig. Of het nu gaat om het opzetten van productpagina’s, lay-outaanpassingen of integratie van betaalmethoden, wij staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.

Met diepgaande kennis van WooCommerce en focus op gebruiksvriendelijkheid zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen mooi is, maar ook soepel en efficiënt functioneert.

Kies voor de geruststellende samenwerking met een WooCommerce specialist en laat Wiwi Websolutions jouw e-commerce dromen realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Kom in contact met een WooCommerce specialist

Veel gestelde vragen over het laten maken van een nieuwe WooCommerce webshop

WooCommerce is een krachtige en populaire e-commerce plugin voor WordPress. Het biedt een uitgebreid scala aan functies en is zeer aanpasbaar, waardoor het ideaal is voor het bouwen van professionele webshops.

Ja, wij kunnen een WooCommerce webshop integreren in je bestaande WordPress-website. We zorgen voor een naadloze integratie, zodat je webshop perfect past bij de rest van je site.

De duur van het proces hangt af van de omvang en complexiteit van je webshop. Over het algemeen streven we ernaar om projecten binnen een afgesproken termijn af te ronden, waarbij we zowel snelheid als kwaliteit garanderen.

Met WooCommerce is het beheer van producten en orders eenvoudig. Je kunt gemakkelijk nieuwe producten toevoegen, bestaande aanpassen en orders bekijken en verwerken via de gebruiksvriendelijke interface van WooCommerce.

Ja, we kunnen verschillende betaalmogelijkheden integreren in je WooCommerce webshop, zoals PayPal, Stripe, iDEAL en meer. Meestal werken we samen met Mollie als betaalprovider samen. Uiteraard kunnen we ook andere betaalproviders implementeren. We zorgen ervoor dat je klanten veilig en gemakkelijk kunnen afrekenen.

Bij Wiwi Websolutions profiteer je van onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van WooCommerce. We leveren maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf, met een focus op gebruiksvriendelijkheid, design en functionaliteit.

De kosten voor het maken van een WooCommerce webshop variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, het aantal producten, meertalig, benodigde filters en eventuele specifieke functies die je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning na de lancering van je webshop. Of het nu gaat om technische vragen, onderhoudsverzoeken of updates, ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Ja, we zorgen ervoor dat je WooCommerce webshop geoptimaliseerd is voor zoekmachines. We implementeren best practices voor SEO, zoals het optimaliseren van meta-tags, het verbeteren van de snelheid van de site en het optimaliseren van de site-structuur voor betere vindbaarheid.

Neem gewoon contact met ons op via ons contactformulier of telefoonnummer. We bespreken graag je wensen en behoeften en stellen een plan op om jouw ideale WooCommerce webshop te realiseren.