Recent Project

Gegarandeerd succes met uw webwinkel.

Het starten van een webwinkel is een effectieve manier om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een branche die nog steeds hard groeit en waar u meer uit kunt halen.  Gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid bepalen het succes van een webwinkel. Hier houden wij rekening mee.

Eigen webwinkel beginnen?

Net als iedere klant, behoeft ook iedere webwinkel een individuele aanpak. U heeft een visie en wij proberen hierop in te haken. Specifieke wensen behoren tot één van de vele mogelijkheden. Zowel het design als de functionaliteiten worden op maat gemaakt. 

Wij begeleiden u tijdens de opstart en het implementatietraject, zodat uw webwinkel snel rendement oplevert. Met behulp van onze jarenlange ervaring kijken we samen met u naar de mogelijkheden. U bent dus aan het juiste adres voor een vooruitstrevende en resultaatgerichte webwinkel.

Een aantal functionaliteiten op een rijtje:

  • Uniek design
  • Zelf uw producten beheren
  • De status van de producten beheren
  • Alle niet genoemde functionaliteiten op maat
  • Wij werken met alle betalingskoppelingen


Het Wiwi CMS

Bent u geen doorgewinterde ICT-er? Ons beheersysteem (CMS) is toegankelijk voor zowel ervaren als onervaren gebruikers. De interface is eenvoudig zodat u alle content zelf kunt beheren. Waar en wanneer u maar wilt.

Veel internetbureaus werken met Open Source-systemen. Het grote nadeel hiervan is dat deze vaak niet kunnen voldoen aan specifieke eisen en wensen. Wiwi heeft om die reden zelf een beheersysteem ontwikkeld. Inmiddels maken veel klanten met grote tevredenheid gebruik van ons CMS.

Wat kan ons beheersysteem voor u betekenen?

Waarom een beheersysteem? Het is de ideale uitkomst wanneer u de controle over uw site niet uit het oog wilt verliezen. Binnen een paar minuten kunt u pagina’s toevoegen, teksten aanpassen, menu-items bewerken of afbeeldingen plaatsen. Het systeem is zeer geschikt voor zowel websites als webwinkels.


  • Wij werken voor bekende organisaties

  • Wij werken voor het MKB