Gevonden worden met Zoekmachine Marketing

Haal meer uit je internetoplossing. Weten hoe je een hoge positie in de zoekmachine-resultaten verovert? Onze ervaring helpt je met het versterken van jouw marktpositie.

SEO en SEA voor jouw website of webwinkel

Een websitebezoek begint vaak bij een zoekmachine. Wil je hierin een streepje voor hebben? Dan is het opzetten van een Google Adwords campagne iets voor jou. Zoekmachine Marketing omvat de gesponsorde links die zoekgigant Google toont aan de boven- en rechterzijde van zijn pagina. Aan de hand van specifiek samengestelde zoekwoorden bouwen wij jouw campagne op. Je betaalt pas wanneer consumenten daadwerkelijk op jouw link klikken. Ruimte voor extra naamsbekendheid, ongeacht je budget.

Hoog in Google met Zoekmachine Marketing

Je wilt natuurlijk dat jouw doelgroep jouw website vindt. Eerst bekijken we gezamenlijk hoe dit gerealiseerd kan worden. Wij ondersteunen je met een doelgerichte aanpak. Natuurlijk wil iedereen bovenaan staan bij de meest toonaangevende zoekmachines. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Wiwi geeft je graag advies op het gebied van zoekmachine marketing.