Huidige website verbeteren

Wil je graag je website verbeteren, maar geen idee waar te beginnen? Of is je website nog niet geoptimaliseerd voor tablets en smartphones, moet hij uitgebreid worden, meer bezoekers trekken of is hij simpelweg toe aan een nieuwe vormgeving? Wij helpen graag!

Persoonlijk advies

Je huidige website verbeteren, maar weet je niet hoe? We bekijken de huidige website en vertellen je op welke punten de website verbeterd kan worden. Afhankelijk van de gestelde doelen adviseren wij over de juiste aanpak.

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
Blokken-13-600x418

De belangrijkste redenen op een rij:

Wist je dat 70% van jouw websitebezoekers de website opent op een smartphone? Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website ook goed getoond wordt op tablet en mobiel. Daarnaast zorgt een responsive website voor een hogere vindbaarheid in Google

Wil je beter gevonden worden door je doelgroep? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Is jouw website toe aan een nieuwe vormgeving? Iedere website verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich razendsnel! Onze vormgever ontwerpt een nieuwe vormgeving dat past bij de organisatie.

Tevreden over je website, maar toch graag willen uitbreiden? Met bijvoorbeeld een blogpagina of de website meertalig maken? Wij kijken wat er mogelijk is binnen de huidige website en het beheersysteem en adviseren graag!

Geheel vrijblijvend afspreken en zelf oordelen of wij de geschikte partij zijn? Wij denken graag mee en maken een vrijblijvend voorstel na onze kennismaking! Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent!

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
portret-jeroen