Huidige website verbeteren

Huidige website verbeteren, maar geen idee waar te beginnen?

fast-loading-concept-illustration

Huidige website laten verbeteren

Het verbeteren van je website, betekend in dit geval het optimaliseren van je huidige websitetechniek. Denk hierbij aan de snelheid van je website en de efficiëntie ervan. Zo ruimen we standaard veel onnodige programmeercode op, zorgen we dat er geen conflicterende plug-ins zijn, controleren we op schadelijke malware, onnodige serververbindingen en comprimeren we onzichtbaar de afbeeldingen. Na de optimalisatie is je WordPress website vooral veel sneller en gebruikt het minder capaciteit van de servers, waardoor naast groene stroom je website ook duurzamer is. Succesvoller dan je concurrentie? Zorg dat je website sneller is en behoud je voorsprong. Wij nemen website optimalisatie uit handen en onderscheiden ons in snelheid, beveiliging, volledig technisch beheer en zijn beschikbaar voor WordPress hulp en ondersteuning. Stap nu over en we voeren deze optimalisatie kosteloos voor je uit.

Overstappen en verhuizing inplannen
user-flow-concept-illustration

Huidige website uitbereiden

Het uitbreiden van een WordPress website kan tegenwoordig sneller en efficiënter, waardoor het vooral veel voordeliger is en je website eenvoudig kan meegroeien met jouw bedrijf. Mocht je inmiddels nieuwe websitewensen hebben? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Onze WordPress professionals spreken graag eerst alle wensen persoonlijk met je door. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten en wat de kosten hiervan eventueel zijn. Laat je huidige website uitbreiden door Wiwi Websolutions en we optimaliseren je website kosteloos op snelheid!

design-community-concept-illustration

Huidige website vernieuwen

Veel nieuwe klanten hebben inmiddels een bestaande website welke sterk verouderd is en niet meer aan de verwachtingen voldoet. Wij kunnen in persoonlijk overleg je bestaande website vernieuwen en echt beter maken. Voor iedere doelgroep hebben we hiervoor een passende oplossing. Goedkope update van de vormgeving tot een volledig nieuw ontwerptraject. Denk hierbij ook direct aan het implementeren van nieuwe wensen of verbeteringen die wenselijk zijn. Bij het vernieuwen van je website kunnen we dus verder kijken zodat je website beter rendeert dan het verleden.

De belangrijkste redenen op een rij:

Wist je dat 75% van jouw websitebezoekers de website opent op een smartphone? Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website ook goed getoond wordt op tablet en mobiel. Daarnaast zorgt een responsive website voor een hogere vindbaarheid in Google

Wil je beter gevonden worden door je doelgroep? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Is jouw website toe aan een nieuwe vormgeving? Iedere website verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich razendsnel! Onze vormgever ontwerpt een nieuwe vormgeving dat past bij de organisatie.

Tevreden over je website, maar toch graag willen uitbreiden? Met bijvoorbeeld een blogpagina of de website meertalig maken? Wij kijken wat er mogelijk is binnen de huidige website en het beheersysteem en adviseren graag!