Beter gevonden worden

Zo hoog mogelijk in Google komen? Wij geven persoonlijk advies over een verbeterplan van de website. Neem contact met ons op en bij het eerste gesprek komen we direct met verbeterpunten!

progress-concept-illustration

Veel resultaat met minimale aanpassingen

In veel gevallen kun je met relatief kleine aanpassingen al flinke stappen maken om hoger in Google te komen. Je kunt zo ver gaan als je zelf wilt. Laten we eerst eens de huidige situatie in kaart brengen. Waar valt de winst te behalen?

Vrijblijvende offerte
data-inform-illustration-concept

Persoonlijk SEO-advies

Een betere vindbaarheid van je website? We bekijken de huidige website en vertellen op welke punten de website verbeterd kan worden, zodat je sneller gevonden zult worden door de doelgroep. Afhankelijk van de gestelde doelen adviseren wij graag over de juiste aanpak.

Een aantal mogelijkheden op een rij:

Wil je weten hoe effectief jouw website is? Het volgende maken wij inzichtelijk met behulp van Google Analytics om de website gericht te verbeteren:

  • het aantal websitebezoekers
  • de meeste bezochte pagina’s
  • het gedrag van jouw websitebezoekers
  • vanaf welke pagina de websitebezoekers de website verlaten

De website wordt gekoppeld aan Google Analytics en Webmastertools, zodat je hier zelf toegang tot hebt.

Een goed verzorgde Facebook-, LinkedIn-, Instagram- of YouTubepagina draagt bij aan de vindbaarheid van jouw website. Daarnaast is de kans groot dat potentiële websitebezoekers via social media bij jou terecht komen. Wij vertellen graag welke kanalen interessant zijn voor jouw organisatie en doelgroep. Geen tijd om deze kanalen te onderhouden? Wij houden het bij!

Wij controleren de geschreven teksten, afbeeldingen en URL’s op Search Engine Optimization (SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie). Geen ervaring met tekstschrijven of wil je graag professionele foto’s laten maken voor de website? Wij nemen dit graag uit handen!

Om makkelijk artikelen te bewerken en toe te voegen, koppelen we de webshop aan een beheersysteem. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij het ideale beheersysteem. We werken met een eigen beheersysteem, waardoor we alle wensen kunnen realiseren. Na afloop geven we een uitleg, zodat je zelf aan de slag kunt!