Over Wiwi

No-nonsense internetbureau in Nijmegen. Gespecialiseerd in WordPress internetoplossingen, die wij op een persoonlijke en begrijpelijke manier voor je ontwerpen, technisch realiseren, beveiligen en onderhouden.

Wiwi-Nijmegen-zicht-naar-buiten-HAN

19 jaar ervaring en honderden opgeleverde websites op de teller!

In 2005 begon Wiwi Websolutions op een studentenkamer midden in het centrum van Nijmegen. In datzelfde jaar werd het eerste personeelslid aangenomen en is inmiddels uitgegroeid tot een vast team van vier specialisten en tiental freelancers, met ieder een eigen expertise en aanvulling in het team. Sinds 2008 zijn we gevestigd in ons eigen kantoor in Nijmegen. Met ruim negentien jaar ervaring en alle kennis in huis brengen wij jouw organisatie naar een online succes!

Wiwi-Websolutions-foto-buiten-pand

Een missie waar wij voor gaan

Internet blijft zich continu ontwikkelen. Dat is iets waar wij vanuit onze passie, graag een bijdrage aan leveren. Wij vertegenwoordigen start-ups, mkb’ers en multinationals online. Wat ons onderscheidend maakt is de persoonlijke aanpak en de scherpe prijs die we bieden. Het Wiwi-team inspireert en enthousiasmeert. Een full-service WordPress internetbureau van A tot Z.

Wiwi-Websolutions-foto-buiten-pand

Een visie waar wij achter staan

In de wereld van morgen is Wiwi een groeiend internetbureau. Wij werken aan onze technieken en aanpak om onze kennis te verbreden en te delen. Ook in de toekomst willen wij bekend blijven staan om onze persoonlijke aanpak en goede service.

Jong, vernieuwend, daadkrachtig en creatief. Er ontstaat synergie doordat we in één ruimte zitten en er een platte organisatiestructuur heerst. Daardoor bereiken we een hoog niveau. Vaste aanspreekpunten en vaste gezichten, dat is Wiwi.