Snelle WordPress hosting

Snelle WordPress hosting voor een aantoonbaar snellere WordPress website

launching-concept-illustration

Waarom snelle WordPress hosting belangrijk is.

Extra snelle WordPress hosting bij Wiwi Websolutions is het resultaat van een voortdurende optimalisatie op zowel hardware- als softwareniveau. Door geavanceerde caching-mechanismen, zoals object caching en full-page caching, wordt de laadtijd van je WordPress website of webshop aanzienlijk verbeterd. Bovendien maken we gebruik van high-performance servers met SSD-opslag en krachtige processoren, wat resulteert in een geoptimaliseerde verwerkingssnelheid van je website.

Het belang van snelle hosting wordt vaak onderschat, maar het heeft een aanzienlijke impact op de algehele prestaties van je website. Een snellere laadtijd leidt niet alleen tot een betere gebruikerservaring, maar ook tot een hogere vindbaarheid in zoekmachines en een hogere conversieratio. Dit kan essentieel zijn voor het succes van je online bedrijf.

Met onze extra snelle WordPress hosting kun je een voorsprong nemen op je concurrentie. Door een optimale prestatie te leveren en je bezoekers een naadloze en snelle ervaring te bieden, vergroot je de kans op succes. Klaar om de voordelen van snelle hosting te benutten en je online aanwezigheid te versterken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Vrijblijvend contact over snelle WordPress hosting
cloud-hosting-concept-illustration

WordPress hosting, updates, beveiliging en ondersteuning

Naast snelle WordPress webhosting, is het belangrijk om wekelijks het WordPress beheersysteem en bijhorende plug-ins te updaten. Het niet tijdig updaten, zorgt voor een kwetsbare website die eenvoudiger gehackt kan worden. Het komt daarnaast regelmatig voor dat na het updaten, uitlijning veranderd of onderdelen simpelweg defect raken. Onze WordPress specialisten zullen de updates altijd gecontroleerd uitvoeren en indien nodig herstellen. Je kan je website of webshop prima, zelf beheren! Maar kom je er nu toch even niet uit dan is het wel zo fijn als je direct één van onze WordPress specialisten kunt contacten voor hulp en ondersteuning. Al deze basisbehoeftes zijn essentieel voor een succesvollere website! De rest kan je indien gewenst volledig zelfstandig!

All-in onlinepakket prijzen
Green Web Foundation

Onderscheidend: Groene hosting

Onze snelle WordPress servers, zijn ondergebracht in datacenters, die uitsluitend gebruik maken van groene stroom. Hierdoor mogen onze klanten gebruik maken van het keurmerk (groene smiley) van The Green Web foundation. Een unieke kans om deze duurzame meerwaarde zichtbaar te maken aan de bezoekers van jouw website of webshop.

Inbegrepen hostingservices binnen het WordPress All-in onlinepakket:

Dit inbegrepen SSL-certificaat, zorgt voor een beveiligde (HTTPS) verbinding. Oftewel het bekende slotje. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste SSL certificaten. Dat betekend dat we voor de hoofddomeinen uitsluitend betaalde Sectigo SSL-certificaten gebruiken i.p.v. gratis varianten.

Controle op aanwezigheid van links in de website die verwijzen naar niet bestaande pagina’s in de site

E-mailaccounts met 4GB SSD opslag dat gedeeld wordt met je website. E-mail is ook beschikbaar via webmail. Heb je hulp nodig met het instellen, dan helpen we je graag en is volledig inbegrepen in het WordPress All-in onlinepakket

Razendsnelle servers die speciaal voor WordPress zijn ingericht en worden beheerd. Met o.a. PHP7 en nginx

Onze servers zijn ondergebracht in een datacenter, dat uitsluitend groene stroom gebruikt. Hierdoor mogen onze klanten gebruik maken van het groene keurmerk: The Green Web Foundation