Snelle WordPress hosting

Snelle WordPress hosting voor een aantoonbaar snellere WordPress website

Snellere WordPress hosting

Deze hostingoplossing is door ons ontwikkeld en geoptimaliseerd, om jouw WordPress website of webshop sneller te laten zijn! Deze essentiële basisbehoefte wordt vaak onderschat en heeft positieve invloed op je vindbaarheid en bezoekerservaring. Neem nu razendsnel voorsprong op je concurrentie!

snelle-wordpress-hosting
website-beheer

WordPress hosting, updates, beveiliging en ondersteuning

Naast snelle WordPress webhosting, is het belangrijk om wekelijks het WordPress beheersysteem en bijhorende plug-ins te updaten. Het niet tijdig updaten, zorgt voor een kwetsbare website die eenvoudiger gehackt kan worden. Het komt daarnaast regelmatig voor dat na het updaten, uitlijning veranderd of onderdelen simpelweg defect raken. Onze WordPress specialisten zullen de updates altijd gecontroleerd uitvoeren en indien nodig herstellen. Je kan je website of webshop prima, zelf beheren! Maar kom je er nu toch even niet uit dan is het wel zo fijn als je direct één van onze WordPress specialisten kunt contacten voor hulp en ondersteuning. Al deze basisbehoeftes zijn essentieel voor een succesvollere website! De rest kan je indien gewenst volledig zelfstandig!

WordPress updates en beveiliging WordPress hulp & ondersteuning WordPress All-in onlinepakket

Onderscheidend: Groene hosting

Onze snelle WordPress servers, zijn ondergebracht in datacenters, die uitsluitend gebruik maken van groene stroom. Hierdoor mogen onze klanten gebruik maken van het keurmerk (groene smiley) van The Green Web foundation. Een unieke kans om deze duurzame meerwaarde zichtbaar te maken aan de bezoekers van jouw website of webshop.

Inbegrepen hostingservices binnen het WordPress All-in onlinepakket:

Dit inbegrepen SSL-certificaat, zorgt voor een beveiligde (HTTPS) verbinding. Oftewel het bekende slotje. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste SSL certificaten. Dat betekend dat we voor de hoofddomeinen uitsluitend betaalde Sectigo SSL-certificaten gebruiken i.p.v. gratis varianten.

Controle op aanwezigheid van links in de website die verwijzen naar niet bestaande pagina’s in de site

E-mailaccounts met 4GB SSD opslag dat gedeeld wordt met je website. E-mail is ook beschikbaar via webmail. Heb je hulp nodig met het instellen, dan helpen we je graag en is volledig inbegrepen in het WordPress All-in onlinepakket

Razendsnelle servers die speciaal voor WordPress zijn ingericht en worden beheerd. Met o.a. PHP7 en nginx

Onze servers zijn ondergebracht in een datacenter, dat uitsluitend groene stroom gebruikt. Hierdoor mogen onze klanten gebruik maken van het groene keurmerk: The Green Web Foundation

Geheel vrijblijvend afspreken en zelf oordelen of wij de geschikte partij zijn? Wij denken graag mee en maken een vrijblijvend voorstel na onze kennismaking! Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent!

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
portret-jeroen