Updates en beveiliging

WordPress updates en beveiliging,
laten uitvoeren en beheren door ervaren WordPress specialisten

programming-concept-illustration

WordPress updates

Het minimaal wekelijks doorvoeren van beschikbare WordPress updates en bijhorende plug-in of thema updates, zijn essentieel voor een veilig website. De updates worden altijd door onze WordPress specialisten, visueel gecontroleerd. Wil je bij een grote WordPress update geen storing veroorzaken en veel tijd kwijt zijn? Laat dit dan over aan onze WordPress update professionals. WordPress updates laten verzorgen is een onderdeel van ons WordPress All-in onlinepakket. Wil jij succesvoller zijn dan je concurrentie? Laat nu je WordPress basis, professioneel beheren!

code-typing-concept-illustration

WordPress beveiliging

Naast het regelmatig updaten is je beveiliging natuurlijk van enorm belang. De beveiligingsdreigingen en oplossingen, volgens elkaar tegenwoordig snel op en vragen daardoor steeds sneller directe actie. Wiwi Websolutions maakt gebruik van professionele monitoringsoftware. Hierdoor zijn we in staat om bijvoorbeeld malware, virussen en inbraakpogingen te detecteren. Na detectie zal deze geautomatiseerd door een van de beveiligingsmechanismes worden geblokkeerd en als laatste visueel worden gecontroleerd door een van onze WordPress specialisten.

data-extraction-concept-illustration

WordPress updates, beveiliging, hosting en ondersteuning

Naast updates en beveiliging, is super snelle hosting en ondersteuning inbegrepen in het WordPress All-in onlinepakket. Bekijk hieronder onze WordPress oplossingen voor meer informatie.