Webshop voor buitenkeukens laten maken

Type: Nieuwe website laten maken (uitgebreid) | Vanaf: €1269,-

Noron buitenkeukens uit Wijchen heeft een website laten maken om verrijdbare buitenkeukens op maat, te kunnen presenteren. Naast productaanbod is er een begin gemaakt om de buitenkeukens te kunnen personaliseren, is er dealer info beschikbaar en zijn alle details, prijzen en de beschikbare accessoires inzichtelijk.

Webshop laten maken waarbij de vormgeving is aangeleverd

Deze webshop voor buitenkeukens is door ons technisch gerealiseerd. De opdrachtgever heeft uitsluitend het webdesign door een bevriende vormgever laten maken en aangeleverd om snel een website door ons te kunnen laten realiseren. Dit project laat zien dat we prima kunnen samenwerken als er al een vormgeving is of zelf aangeleverd kan worden door een externe partij of zzper.

Mocht je hier gebruik van willen maken dan vragen we het ontwerp in desktop, tablet en mobiele weergave aan te leveren. Uiteraard kunnen we in persoonlijk contact, dit soort details bespreken.

Webshop assortiment

Het assortiment van buitenkeukens is in deze webshop overzichtelijk gepresenteerd op de homepagina en categorieënpagina. Het assortiment is (vooralsnog) uitsluitend op prijs samen te stellen. Zo kan daarnaast een buitenkeuken worden voorzien van bijvoorbeeld inbouw kookplaten, barbecues en zelfs koelkasten. In de toekomst is het de bedoeling dat deze webshop zal worden uitgebreid met een maatwerkmodule. Hierdoor zal het mogelijk worden om de buitenkeukens op kleur en materiaal, real-time te laten aanpassen.

Webshop materialen pagina

De webshop van buitenkeukens heeft naar wens van de opdrachtgever een aparte materialen pagina gekregen. Op deze manier zijn de webshopmaterialen zo ’tastbaar’ mogelijk gemaakt voor de websitebezoekers. De complete websiteindeling hebben wij naar wens ingericht op het WordPress CMS met WooCommerce. Hierdoor is het voor de opdrachtgever eenvoudig, om zelf website aanpassingen te maken.

Website laten maken voor ondernemer uit Wijchen

Kom je toevallig ook uit Wijchen of omgeving en wil jij ook een nieuwe website laten maken in Wijchen? Dan hebben we een speciale webdesign Wijchen pagina geschreven. Hier vind je websiteprijzen, website mogelijkheden en voorbeeld websites van bedrijven uit Wijchen.

Website laten maken Wijchen