Webshop voor houtpellets laten maken

Type: Nieuwe webshop laten maken (uitgebreid) | Vanaf: €1469,-

German Pellets uit Wijchen is een bestaande klant die graag zijn webshop voor houtpellets wilde laten vernieuwen. German-Pellets is een toonaangevende producent van houtpellets in Europa en staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande houtpellets voor houtpelletskachels. Dit Wijchense bedrijf, heeft door ons een compleet nieuwe WordPress website met WooCommerce webshop laten maken.

Webshop laten verbeteren

De bestaande webshop was inmiddels een aantal jaren oud en gaf steeds vaker foutmeldingen en de plug-ins werden niet meer ondersteund. Wij hebben de WooCommerce webshop die voorzien was van een oud WordPress theme, opnieuw opgebouwd in Bootstrap. Hierdoor is je website niet afhankelijk van een zogenoemd thema en de ontwikkelaars erachter. Onze ervaring is dat wanneer de vormgeving van je webshop laat integreren in Bootstrap, deze minder storingen kent bij het updaten van de server, WordPress en de plug-ins ervan.

Daarnaast is de code in veel gevallen schoner, zoals wij dat noemen. Deze webshop voor houtpellets kan hierdoor in de toekomst nog makkelijker meer webshopbestellingen afhandelen. Concreet merk je dat de website sneller is en daardoor nog meer gewaardeerd zal worden door zoekmachines en je postitie daarin kan laten stijgen.

Huidige webshop vernieuwen

Webshop vormgeving laten vernieuwen

Aangezien de oude webshop nog een verouderd WordPress theme had en we deze toch via Bootstrap opnieuw wilde bouwen. Is er besloten om de complete vormgeving te vernieuwen. Het was de bedoeling dat deze een rustige en duidelijk overzicht geeft van de producten. Daarnaast moeten de producten ook direct via de homepagina te bestellen zijn. Met persoonlijke terugkoppelingen en gewenste aanpassingen, hebben wij op een besloten testomgeving de vormgeving volledig naar wens ontwikkeld. Maak je liever zelf een grafisch ontwerp voor je webshop of kan je een ontwerp laten aanleveren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen in dat geval de technische realisatie van de vormgeving en zijn hierdoor vanuit ervaring ook flexibel met eventuele samenwerkingen in het maken van jouw vormgeving.