Website laten maken voor eetcafe

Type: Goedkope website laten maken | Vanaf: €269,-

Eetcafe Funkenstein in Nijmegen heeft een nieuwe website laten maken, met een sfeerimpressie, menukaart, openingstijden, online reserveren en contact mogelijkheid. Deze voorbeeld website van een eetcafe is natuurlijk ook te gebruiken voor een andere doelgroep of branche. Wij kunnen dit voorbeeld volledig naar wens aanpassen zodat er een unieke vormgeving ontstaat die volledig aansluit aan je wensen.

Makkelijk aanpasbare Menukaart

Deze one page website is gemaakt voor een eetcafe en heeft een gebruiksvriendelijke menukaart laten integreren. Overzichtelijk en op verschillende (mobiele) apparaten te bekijken. De verschillende categorieën zoals voorgerechten, hoofdgerechten, wijnen, bieren en nagerechten zijn duidelijk gecategoriseerd, doormiddel van de tabjes. Veranderen de prijzen dan zijn deze vanaf nu eenvoudig via het WordPress beheersysteem aan te passen voor dit eetcafe in Nijmegen.

Koppeling online reserveren

Eetcafé Funkenstein maakt gebruik van Book Dinners reserveer module. Deze module hebben we eenvoudig in de website geïntegreerd. Maak je gebruik van een ander reserveer platform, dan kunnen we deze in de meeste gevallen probleemloos integreren tijden het bouwen van jouw nieuwe website.

Goedkope website laten maken?

Wil jij een vergelijkbare website laten maken, zoals deze voorbeeldwebsite van een eetcafe? De investering voor het laten maken van een vergelijkbare website bedraagt eenmalig €269! Bekijk onze tijdelijk scherp geprijsde websitepakketten via onderstaande link

Website prijzen