Koppeling laten bouwen

Wil je graag een koppeling laten bouwen om te zorgen voor meer traffic naar je website of webshop? Of een betaalmogelijkheid, reviewmodule of koppeling met een boekhoudprogramma op je website toevoegen? Wij helpen hier graag bij!

creativity-concept-illustration

Alles is mogelijk

Op zoek naar expertise over het bouwen van koppelingen? Heb je al een website of webshop, maar ben je op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in het bouwen van koppelingen met externe applicaties? We bespreken het graag in een vrijblijvend gesprek!

Vrijblijvende offerte

Dit zijn de mogelijkheden:

Om betalingen op websites of webshops mogelijk te maken, werken wij samen met instanties die het betaalverkeer afhandelen. Hierbij kun je denken aan betaalmogelijkheden als iDeal, overboekingen, creditcard, achteraf betalen et cetera. Vraag naar de mogelijkheden!

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van API-koppelingen. Vanuit jouw website maken wij een koppeling naar een API, of maken wij een API voor jouw website. Dit zodat de juiste gegevens naar andere partijen gestuurd worden of zodat andere partijen gegevens naar jou toe kunnen sturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppelingen tussen de website en een app, een externe partij die klanten voor je werft, een boekhoudprogramma of een browser plugin. Meer weten? Neem contact op.

Hierbij kun je denken aan kieskeurig.nl, beslist, vergelijk. Zij halen gegevens van elektronicasites om apparaten met elkaar te kunnen vergelijken. Voor Elektronica Outlet 24 bouwden we zo’n koppeling naar www.kieskeurig.nl.