Al jouw webhosting onder één dak.

Jouw website 24/7 in de lucht? Wiwi regelt de webhosting voor jou. Inbegrepen zijn e-mailadressen, een unieke domeinnaam en snelle service.

Online ruimte

Wanneer jouw website op het internet geplaatst moet worden is hiervoor hosting nodig. Hosting is het opslaan van al jouw websitebestanden op hoge kwaliteit servers. Wiwi zorgt ervoor dat jouw website altijd online staat. Met behulp van een zorgvuldig gekozen domeinnaam kunnen klanten je snel vinden. Wij kunnen een domeinnaam registreren, parkeren, of kosteloos verhuizen.

Domeinnaam

Wiwi kan een domeinnaam voor je registreren. Deze naam kan zelf gekozen worden. Het is aan te raden een naam te kiezen die voor jouw klanten gemakkelijk vindbaar is. Een bedrijfsnaam is hier een goed voorbeeld van. Aan ieder internetadres zit een extensie verbonden, zoals .com of .nl. Je kunt zelf kiezen welke extensie het beste aansluit bij jouw website en bezoekers.

Alles in één

Je krijgt bij ons de volgende service:

  • Unieke domeinnaam
  • Eventueel gratis domeinnaam verhuizing
  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • 5GB dataverkeer per maand
  • Gratis telefonische support

Geheel vrijblijvend afspreken en zelf oordelen of wij de geschikte partij zijn? Wij denken graag mee en maken een vrijblijvend voorstel na onze kennismaking! Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent!

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
portret-jeroen