Conversie verhogen

Heb je een mooie webshop, maar trekt het nog niet genoeg bezoekers? Wij geven persoonlijk advies over een verbeterplan van de webshop. Neem contact met ons op en bij het eerste gesprek komen we direct met verbeterpunten voor de webshop!

setup-analytics-concept-illustration

Meer verkopen?

Het verhogen van de conversie op jouw website kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de afbeeldingen, het toevoegen zoekfuncties, gebruikersgemak, een juiste navigatiestructuur en ga zo maar door!

Vrijblijvende offerte
marketing-concept-illustration

Persoonlijk SEO-advies

Meer orders binnenkrijgen via jouw webshop? We bekijken de webshop en vertellen op welke punten de webshop verbeterd kan worden. Afhankelijk van de gestelde doelen adviseren wij graag over de juiste aanpak.

Dit zijn de mogelijkheden

Meer bezoekers trekken betekent misschien wel een redesign, een hele nieuwe webshop, het optimaliseren van de webteksten of het inzetten van social media kanalen of een blog. Samen kijken we welk middel een aanvulling zou zijn op de webshop, zodat jij de gestelde doelstellingen behaald.

Weten wie jouw webshop bezoeken? Om gericht de webshop te verbeteren maken we met behulp van Google Analytics het volgende inzichtelijk:
– het aantal webshopbezoekers
– de meeste bezochte pagina’s
– het gedrag van de webshopbezoekers
– vanaf welke pagina de webshopbezoekers de webshop verlaten