Website laten maken Nijmegen

WordPress website laten maken Nijmegen, door een echt Nijmeegs internetbureau! 

Een nieuwe website laten maken door Wiwi Websolutions in Nijmegen betekent, persoonlijk contact met vaste gezichten en ervaren WordPress specialisten. Door onze 15 jarige expertise in uiteenlopende branches, kunnen we gerichter inspelen op deze specifieke wensen die er zijn. Wij bieden betaalbare maatwerk WordPress websites voor Nijmeegse ondernemers, die aantoonbaar succesvoller zijn.

– WordPress beheersysteem
– Unieke vormgeving
– Responsive design (geschikt voor mobiel en tablet)
– Gratis plug-ins
– WordPress hulp & ondersteuning
Snelle WordPress hosting
– Google PageSpeed optimalisatie
– Betaalbare website oplossingen

Website laten maken, maar wel zelf makkelijk kunnen aanpassen.
Wanneer je nieuwe website is opgeleverd, kan je deze eenvoudig zelf aanpassen met het open-source WordPress beheersysteem. Heb je nog geen ervaring met WordPress, dan helpen we je graag met een persoonlijke uitleg. Dat kan op ons kantoor in Nijmegen of op afstand via telefonie of videobellen. Ook voor algemene vragen met betrekking tot je nieuwe website, zoals vindbaarheid, het schrijven van blogs, nieuw plug-ins of online verkopen van producten, denken we graag altijd vrijblijvend mee.

Wat zijn de kosten in Nijmegen voor het laten maken van een nieuwe website?
Om zo goed mogelijk aan de verschillende wensen van de Nijmeegse ondernemers te kunnen voldoen, hebben we tweetal website oplossingen beschikbaar:

1) Budget maatwerk website laten maken, vanaf €369,-

Een eenvoudige WordPress website met unieke vormgeving

2) Volledig maatwerk website laten maken, vanaf €1269,-

Volledig maatwerk WordPress website met uitgebreider traject, door meer tijd en aandacht voor bijvoorbeeld: het functioneel ontwerp, grafische vormgeving en technische ontwikkeling.

Website laten uitbreiden met een online webwinkel
Wil je een website laten maken in Nijmegen en ook online producten verkopen? Begin een webshop op je eigen e-commerce platform! Wij implementeren graag op een juiste manier WooCommerce in je WordPress website, zodat het mogelijk is om je producten ook buiten Nijmegen te verkopen.

Geheel vrijblijvend afspreken en zelf oordelen of wij de geschikte partij zijn? Wij denken graag mee en maken een vrijblijvend voorstel na onze kennismaking! Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent!

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
portret-jeroen