Website laten maken

Wil je een website laten maken door een professioneel internetbureau? Wij maken professionele websites op maat, voor elke organisatie.

fast-loading-concept-illustration

Website laten maken, maar zelf eenvoudig kunnen beheren met een beheersysteem!

WordPress is het meest gebruikte beheersysteem van onze wereld en is open-source. Dat betekend dat de software gratis is en de grootste groep ontwikkelaars kent om deze wekelijks te blijven verbeteren. Het is vooral gebruiksvriendelijk voor jou, om eenvoudig zelf websiteaanpassingen te kunnen maken. Daarnaast zit je hiermee niet vast aan een gesloten beheersysteem. Het uitbreiden van je website is veel efficiënter en goedkoper. Daarmee uitermate geschikt voor toekomstige groei en het realiseren van al je websitewensen.

analysis-concept-illustration

Websitepakketten voor het laten maken van een nieuwe website

Voor iedere doelgroep hebben we een passende websiteoplossing. Van een eenvoudige en goedkope WordPress website tot een website met functioneel ontwerp traject en meerdere persoonlijke terugkoppelingen. Zo kunnen we daarentegen voor het maken van een goedkope website gebruik maken van zogenoemde templates. Voor meer maatwerk trajecten worden huisstijl zoals logo en grafische vormgeving ontworpen op maat en persoonlijk teruggekoppeld. Ook wanneer een vormgeving zelf aangeleverd kan worden, kunnen wij de technische realisatie verzorgen van je nieuwe website.

Website pakketprijzen
cloud-hosting-concept-illustration

Groene WordPress hosting, beheer, beveiliging en klantondersteuning

Wanneer je een nieuwe website hebt laten maken, wil je deze wel goed beveiligd hebben en op ons kunnen terugvallen, wanneer de technische werkzaamheden buiten je capaciteiten liggen. Heb jij niet de tijd en de kennis om naast het makkelijk aanpassen van je website, ook verantwoordelijk te zijn voor de updates, technisch beheer, beveiliging en plug-in beheer? Onze All-in onlinepakketten bieden hierin de perfecte websiteoplossing.

WordPress hosting, beheer en helpdesk