WordPress website laten maken

Wil je een (nieuwe) WordPress website laten maken door een ervaren internetbureau in Nijmegen? Van start-up tot mkb’er of multinational, wij zijn er voor iedereen! Wij maken professionele WordPress websites op maat voor elke organisatie. Daarin bekijken we graag samen en vrijblijvend naar de best passende oplossing!

Wat kost een WordPress website?

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Vergelijk het met kopen van een auto: wat kost een auto? Dat is afhankelijk van de wensen. Ditzelfde geldt voor een website. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om jouw idee te bespreken en persoonlijk kennis te maken; we denken namelijk graag met je mee! Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
Blokken-09-600x418
undraw_heatmap_uyye-1024x606

Alles onder één dak!

Wij regelen alles! We ontwerpen en bouwen je website, we registreren een unieke domeinnaam, zorgen voor de webhosting, veiligheid, updates en back-ups. Ook registreren we e-mailadressen gekoppeld aan jouw domeinnaam. Daarnaast is telefonische support inbegrepen. Wil je meer met je website?

Teksten schrijven SEO WordPress updates en beveiliging Snelle WordPress hosting

Een nieuwe website, daar komt het volgende bij kijken:

Er zijn verschillende manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. Afhankelijk van de grootte van het project adviseren wij graag over de juiste strategie. Wij geven advies over content, onderscheidende zoekwoorden, de structuur van de website en denken vanuit de gebruiker. We denken na over de toekomst: groeit de organisatie? Dan groeien wij mee!

Een website die geschikt is voor alle apparaten? Wij maken alle websites responsive, zodat de website flexibel en zichtbaar is voor alle formaten beeldschermen. De website in de toekomst uitbreiden? Onze front-end developer zorgt ervoor dat jouw website toekomstproof is!

Gevonden worden door je doelgroep? Met onze ervaring versterken wij jouw positie in online zoekmachines. Samen kijken we hoe we dit gaan realiseren. We geven graag persoonlijk advies!

Een vormgeving die past bij de uitstraling van de organisatie? Wij ontwerpen het! Onze vormgever is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en heeft ontwerpen gemaakt voor tal van organisaties uit verschillende branches.

Om makkelijk en zelfstandig aanpassingen te kunnen maken, implementeren we je website in het WordPress beheersysteem. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij de diverse mogelijkheden. Door onze jarenlange expertise met WordPress zijn we in staat om volledig maatwerk te leveren. Na oplevering van de website geven we een uiteraard een persoonlijke uitleg, zodat je indien gewenst zelf aanpassingen kunt maken.

Wij regelen alles! Van het registreren van een unieke domeinnaam, het faciliteren van webhosting en de veiligheid, updates en back-ups tot het registreren van e-mailadressen. Kom je ergens niet uit? Bel ons!

Geheel vrijblijvend afspreken en zelf oordelen of wij de geschikte partij zijn? Wij denken graag mee en maken een vrijblijvend voorstel na onze kennismaking! Hierdoor weet je exact waar je aan toe bent!

Vrijblijvende offerte of bel 024 388 8869
portret-jeroen