Website laten maken2018-07-17T09:00:49+00:00

Wil je een (nieuwe) website laten maken bij Wiwi? Van start-up tot mkb’er of multinational, wij zijn er voor iedereen! Wij maken professionele websites op maat voor elke organisatie. Daarin bekijken we samen wat het beste bij jouw organisatie past!

Wat kost een website?

Deze vraag is lastig te beantwoorden. Vergelijk het met kopen van een auto: wat kost een auto? Dat is afhankelijk van de wensen. Ditzelfde geldt voor een website. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak om jouw idee te bespreken en persoonlijk kennis te maken; we denken namelijk graag met je mee! Na afloop van het gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte
of bel +31 024 388 8869

Alles onder één dak!

Wij regelen alles! We ontwerpen en bouwen je website, we registreren een unieke domeinnaam, zorgen voor de webhosting, veiligheid, updates en back-ups. Ook registreren we e-mailadressen gekoppeld aan jouw domeinnaam. Daarnaast is telefonische support inbegrepen. Wil je meer met je website?

Teksten schrijven
SEO
Socialmedia
Domeinregistratie
Webhosting
Logo & Huisstijl
Professioneel Drukwerk
Fotografie

Een nieuwe website, daar komt het volgende bij kijken:

Er zijn verschillende manieren om je te onderscheiden van je concurrenten. Afhankelijk van de grootte van het project adviseren wij graag over de juiste strategie. Wij geven advies over content, onderscheidende zoekwoorden, de structuur van de website en denken vanuit de gebruiker. We denken na over de toekomst: groeit de organisatie? Dan groeien wij mee!

Een website die geschikt is voor alle apparaten? Wij maken alle websites responsive, zodat de website flexibel en zichtbaar is voor alle formaten beeldschermen. De website in de toekomst uitbreiden? Onze front-end developer zorgt ervoor dat jouw website toekomstproof is!

Gevonden worden door je doelgroep? Met onze ervaring versterken wij jouw positie in online zoekmachines. Samen kijken we hoe we dit gaan realiseren. We geven graag persoonlijk advies!

Een vormgeving die past bij de uitstraling van de organisatie? Wij ontwerpen het! Onze vormgever is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en heeft ontwerpen gemaakt voor tal van organisaties uit verschillende branches.

Om makkelijk aanpassingen te kunnen doen, koppelen we de website aan een beheersysteem. Afhankelijk van jouw wensen adviseren wij het ideale beheersysteem. We werken met een WordPress beheersysteem, maar hebben ook een eigen beheersysteem, waardoor we alle wensen kunnen realiseren. Na oplevering van de website geven we een uitleg, zodat je zelf aan de slag kunt!

Wij regelen alles! Van het registreren van een unieke domeinnaam, het faciliteren van webhosting en de veiligheid, updates en back-ups tot het registreren van e-mailadressen. Kom je ergens niet uit? Bel ons!

© 2005 – 2018    Wiwi Websolutions    •   Vacatures    •    Algemene voorwaarden    •    Privacyverklaring    •    Sitemap