Het nieuwe jaar voor Wiwi: professionaliseren en vernieuwen

11 januari, 2012

Het jaar 2011 zit er alweer een tijdje op. Een jaar vol mooie herinneringen, geslaagde projecten en tevreden klanten. Onze medewerkers hebben hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Samen met jou uiteraard. Hartelijk bedankt voor jouw input en prettige samenwerking!

Een nieuw jaar, een nieuw jasje!

De tijd gaat razendsnel voorbij. Inmiddels zijn wij ruim zes jaar hét fullservice internetbureau van Nijmegen. Ongelooflijk hoe snel dit is gegaan. Wiwi blijft zich ontwikkelen en professionaliseren. Misschien heb je het al gemerkt? Ons kantoor groeit en omdat wij een persoonlijk internetbureau zijn, betrekken wij betrekken je hier graag bij.

Het nieuwe jaar zijn wij begonnen met een nieuw jasje. Tijdenlang zijn wij achter de schermen bezig geweest met onze splinternieuwe Wiwi website. Het resultaat? Flitsend design, nieuwe teksten en nog gebruiksvriendelijker. Heb jij de nieuwe website al bekeken? We betrekken je hier graag bij en zijn daarom benieuwd naar wat jij van de nieuwe website vindt!

En er is meer…

Feedback nemen wij serieus en de afgelopen tijd hebben wij een aantal verbetersuggesties van jou ontvangen. Om je nog beter van dienst te zijn, gaat Wiwi werken met BasecampHQ projectmanagementsoftware. Wat betekent dit voor jou? Gegarandeerde deadlines, op de hoogte blijven van projectontwikkelingen en meer tijd voor support.

Wiwi goes social

Wiwi is aan de slag gegaan met Social Media. We hebben een tijdje getwijfeld, maar omdat het effect groot blijkt, hebben we ervoor gekozen te starten met social media. Maandenlang hebben wij gebrainstormd en gewerkt aan interessante informatie voor jou. Daarom lees je in ons blog alles over webdevelopment, webdesign, social media en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast houden wij je op de hoogte van speciale acties en updates!

Wil je ook aan de slag met Social Media? Wij helpen je graag verder. Zelfstandig aan de slag of het aan professionals overlaten: alles kan! Neem vrijblijvend contactmet ons op.

Terug naar blog