Website en WordPress Plugin voor een autodealer in Wijchen

Type: Nieuwe website laten maken (uitgebreid) | Vanaf: €1269,-

Projectomschrijving

In de bruisende automarkt is een krachtige online aanwezigheid cruciaal om potentieel klanten te bereiken en te bedienen. Voor een prominente autodealer in Wijchen hebben wij een doordachte, functionele en visueel aantrekkelijke website ontwikkeld en gehost. Onze uitgebreide services omvatten ook het onderhoud, de updates en de support voor deze website, waardoor de dealer zich volledig kan richten op het bedienen van klanten.

Gerealiseerde Functionaliteiten

 1. Op Maat Gemaakte Plugin en Koppeling met Mobilox.nl:
  • We hebben een op maat gemaakte plugin ontwikkeld die naadloos integreert met Mobilox.nl, waardoor het mogelijk is om auto’s te filteren op criteria zoals bouwjaar, brandstof, tellerstand, transmissie en merk.
  • Bij het toevoegen van een nieuwe auto in Mobilox, zorgt onze plugin automatisch voor de publicatie ervan op de WordPress-site door een custom post type post aan te maken. Dankzij deze native WordPress-implementatie zijn de geplaatste auto’s uitstekend vindbaar binnen zoekmachines.
 2. Financieringswidget:
  • Op de website hebben we een handige widget geïntegreerd die bezoekers in staat stelt om automatisch de financiering voor een auto te berekenen. Dit verbetert de gebruikerservaring en helpt potentiële kopers om snel inzicht te krijgen in hun financieringsopties.
 3. Overzichtelijke Contactpagina:
  • De contactpagina is zorgvuldig ontworpen om alle nodige informatie overzichtelijk te presenteren. Het bevat een gebruiksvriendelijk contactformulier, de essentiële contactgegevens van de dealer, en een dynamische kaart die bezoekers helpt om het bedrijf eenvoudig te lokaliseren.

Door deze en andere geavanceerde functionaliteiten te bieden, hebben we een robuuste online oplossing gecreëerd die de autodealer in staat stelt om een breed publiek te bereiken en te bedienen. Het resultaat is een stijlvolle, functionele website die zowel de dealer als zijn klanten ten goede komt. Onze voortdurende support en onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat de website up-to-date en effectief blijft in een concurrerende marktomgeving.

Meer informatie over hosting