Website voor bedrijfswagens lease

Type: Nieuwe website laten maken (basis) | Vanaf: €769,-

Over de website

Voor BJK Bedrijfswagens, een prominente speler in de bedrijfswagen lease sector, hebben wij een dynamische en gebruikersvriendelijke website gecreëerd en gehost. Deze website is speciaal ontworpen om het unieke aanbod van bedrijfswagens efficiënt te presenteren en potentiële klanten een naadloze navigatie- en contactervaring te bieden. Hier zijn enkele functionaliteiten die we hebben geïntegreerd:

 1. Bedrijfswagen Aanbod Module:
  • Wij hebben een intuïtieve module ontwikkeld waarin eenvoudig bedrijfswagens kunnen worden geplaatst, compleet met technische specificaties en afbeeldingen.
  • Bij interesse kunnen bezoekers gemakkelijk contact opnemen voor meer informatie of een bezichtiging.
 2. Call to Action met Video en Contactformulier:
  • Een aantrekkelijke call to action-sectie met een informatieve video en een contactformulier om de conversie te verhogen en klanten te stimuleren om actie te ondernemen.
 3. Bedrijfswagen Lease Aanvraag Formulier:
  • Een gestroomlijnd formulier om het proces van het aanvragen van een bedrijfswagen lease te vereenvoudigen, waardoor bezoekers snel en gemakkelijk een aanvraag kunnen indienen.
 4. Zelfbeheerbare Website via WordPress:
  • Wij hebben de website gebouwd op het WordPress-platform, waardoor het team van BJK Bedrijfswagens de inhoud zelfstandig kan beheren.
  • Wij zorgen voor de hosting en het onderhoud van de website, inclusief het uitvoeren van alle noodzakelijke updates, waardoor BJK Bedrijfswagens zich kan concentreren op hun kernactiviteiten.

Met een strak design en robuuste backend-functionaliteiten, biedt de website van BJK Bedrijfswagens een uitstekende online presentatie van hun bedrijfswagen lease diensten. De samenwerking met BJK Bedrijfswagens stelt ons in staat om een op maat gemaakt digitaal platform te leveren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel efficiënt en betrouwbaar.