Website voor een diëtiek en lifestyle coach

Type: Nieuwe webshop laten maken (basis) | Vanaf: €869,-

Website laten maken voor een lifestyle coach. Professionele en gespecialiseerde begeleiding nodig op het gebied van voeding, dieetadvies en lifestyle coaching? Het complete team van Profitt Nijmegen staan voor je klaar! Deze vriendelijke diëtiek en lifestyle coaches, Profitt in Nijmegen, hebben door ons een nieuwe website laten maken, met daarop een overzicht van alle diensten. Ook kun je er online je BMI berekenen, heb je online contact met je diëtist en koop je Profitt’s laatste boek in de webshop. Bekijk de website van Profitt.

Naar aanleiding van het schrijven en uitbrengen van de eerste boeken door Profitt, is de wens ontstaan om deze op een eigen webshop te verkopen. Wij hebben de WooCommerce plug-in geïnstalleerd en naar wens ingericht. Hierdoor was het mogelijk om voordelig en snel een webshop mogelijkheid toe te voegen aan de bestaande website.

Wil jij ook een nieuwe website laten maken en volledig zelf kunnen aanpassen? Wij onderscheiden ons in de ontwikkeling van snelle, veilige en duurzame WordPress websites. Daarnaast hebben wij een oplossing voor snelle WordPress hosting, beheer, beveiliging en WordPress hulp en ondersteuning. Hierdoor kunnen we van oplevering tot beheer en hulp, het totaalpakket leveren. Met ons team van professionals, kan je altijd rekenen op bereikbaarheid en snelle opleveringen.

Heb je al een bestaande website en wil je deze kosteloos laten optimaliseren? Test je website op onze homepagina en zie hoe wij aantoonbaar snellere website hosten en beheren voor jou. Liever even telefonisch contact of een persoonlijke terugbel afspraak? Onderaan deze pagina vind je onze contactmogelijkheden, waarmee we altijd bereikbaar zijn.